woensdag 20 september 2017

Saône 15: De draad oppakken

26 augustus
Onze vijfde maansikkel. We zijn weer terug op de boot, na een energieverslindende doch succesvolle autorit naar Zorgplein Nederland en weer terug. Nog ongeveer 900 vaarkilometers van huis bleken 600 autokilometers. Dat toch liever met een tussenstop, bijvoorbeeld in Sankt Vith, waar het hotel een uitstekend diner wist neer te zetten. Pijnacker was onze bestemming, een huis dat ons welwillend ter beschikking was gesteld door (schoon)zus en zwager El en Geer. Toen we daar aankwamen was mijn gebit al gerepareerd. De volgende dag verliep al even voorspoedig, behalve dat definitieve behandeling van mijn probleempje pas in oktober gaat plaatsvinden. In elk geval staat het proces op de rails.


Vrijdag met het OV naar Amsterdam om de tentoonstelling 'Hansje van Halem: in Patterns' te zien.
Veel door mijn dochter op de computer ontworpen patronen bleken zich goed te lenen om op groot formaat geprint, als behang te worden toegepast, in dit geval in de gewelfkelder van Bijzondere Collecties van de UVA. 


Het plakwerk wordt goedgekeurd




Daarna restte ons nog slechts de terugreis. Weer 600 km, met een stop in Zuid-Limburg dit keer. 

Het weer in Nederland was uitstekend. Maar toen we in Vesoul uit de huurauto stapten was de temperatuur opgelopen tot 33 graden. Kortom we gaan morgen weer verder waar we gebleven waren: het laatste deel van de Saône in het laatste deel van augustus.

1 opmerking:

  1. Jullie weer "thuis", wij weer thuis na een weekje prachtige delen van nl te hebben befietst. Dank voor de honing en patisserie! Veel plezier en geluk met jullie vaarvervolg. Behouden vaart!! Xx El & Geer

    BeantwoordenVerwijderen